Wimperlifting Training

Volume Lash Lifting by L'Avely

Wimperextensions-kopen.nl was een van de eerste in Nederland die wimperlifting introduceerde. We hebben hierdoor al zeer lange ervaring in het traininen van studenten in Lash Lifting.
Deze behandelmethode is gericht op het liften van de natuurlijke wimpers vanaf de wortel. De lift is 6-9 weken zichtbaar. De Volume Lash Lift methode van L'Avely is een zeer goede aanvulling op uw behandelaanbod naast wimperextensions. Maar, u hoeft geen ervaring in het plaatsen van wimperextensions te hebben om deze behandeling te kunnen leren.

Een groot voordeel van de behandeling is dat deze kan worden toegepast op klanten die allergisch zijn voor lijmen van wimperextensions. In de producten van Lash Lifting by L'Avely zitten namelijk geen stoffen die ook in wimperextensions lijmen zitten.
 Kosten:
  • Tijdens de training zal u werken met een starterspakket van L'Avely. Hieruit kunnen 20 behandelingen gehaald worden.
  • Totaal betaalt u € 299,- excl. btw.
Wilt u deze wimperlifting behandeling graag in de salon aanbieden? Meldt u dan aan voor de cursus. 
Aanmelden voor een cursus Lash Lifting/wimperlifting kan via het contact formulier op de website, telefonisch of via de mail: info@wimperextensions-kopen.nl.


De Volume Lash Lift Training is een eendaagse training bestaande uit een theorie en een praktijk gedeelte. Voor het praktijk gedeelte heeft u twee modellen nodig. De trainings tijden zijn van 10.00-15.00.
 


Wat is

Lash Lifting?


Lash Lifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een  wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

Voordelen wimperlifting
1. Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.

2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.

3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant

4. Ogen lijken groter.

5. Geeft een natuurlijke uitstraling.

6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

8. Goede marge op behandelprijs.

9. Snel uw investering terugverdiend.
10. Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig
 
Wat is het verschil tussen lash lifting en Wimperpermanent?

Met Wimperlifting lift u uw natuurlijke wimpers vanaf de wortel. â€¨Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!
Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.