Iedereen wil volle en lange wimpers. Elke ochtend is het weer een gevecht om dit zo mooi mogelijk te krijgen met mascara en een krultang. Maar nu is er een oplossing: Wimperextensions!

Deze individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van u eigen haargroei en de soort lijm, blijven de haartjes 4 tot 6 weken zitten. Het plaatsen van een nieuwe set wimpers neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Sinds enkele jaren is de nieuwe techniek 2-D tot 6-D (Volume Lashes) komen overwaaien uit Amerika en Azie. Met deze techniek worden de wimpers nog voller en zachter dan bij de 1 op 1 techniek.

Bij de groothandel Wimperextensions-kopen.nl in Heesch kunt u alle producten kopen voor het aanbrengen, verwijderen en onderhouden van wimperextensions van verschillende toonaangevende merken. 

De groothandel is op afspraak te bezoeken en bestellingen die tot 16.00 uur binnenkomen, worden op werkdagen op dezelfde dag verstuurd.
Mist u een product in de webshop, dan kunt u dat via de app, telefoon of mail laten weten en dan kijken wij of het voor u kunnen bestellen.