Welkom bij de grootste webshop voor wimperextensions in Nederland!

Ooit begon deze webshop met de verkoop van 1 enkel internationaal wimper merk. Inmiddels zijn er drie andere wimperextensions merken aan toegevoegd, waaronder ons eigen wimpermerk PB Lashes. Naast PB Lashes wordt er in de wimperextensions webshop Neicha, Blink en Lash extend verkocht.

Doordat de wimperextensions branche continu in ontwikkeling is, volgen de treds zich snel achter elkaar op. In de webshop worden daarom ook vaak nieuwe producten opgenomen en bent u altijd voorzien van de beste producten. Wij bezoeken elk jaar verschillende beurzen in binnen en buiteland om zo op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen. Elke verbetering in de wimperextensions branche wekt onze intersesse, wordt getest in onze salon en aangeboden in de webshop als deze aan onze wensen en eisen voldoet. Kortom, bij onze online groothandel wimperextensions-kopen.nl bent u altijd aan het juiste adres voor goede producten en professioneel advies.

Heeft u vragen over een van de producten die worden aangeboden in de webshop, of heeft u behoefte aan eerlijk en professioneel advies? Neem dan gerust contact op met de klantenservice en dan helpen wij u graag verder.De websop/groothandel is van maandag t/m vrijdag zonder afspraak te bezoeken van 14.00 tot 17.30.