Wimperextensions-kopen.nl is een online groothandel voor wimperextensions. Er worden in de groothandel vier verschillende merken wimperextensions verkocht. Blink, Neicha, Lash eXtend en PB Lashes. Onze wimperextensions groothandel is hierdoor de enige webshop voor wimperextensions met 4 verschillende merken! Een groter aanbod vindt u nergens anders!


Foto


Blink is een internationaal wimperextension merk dat al lange tijd erg bekend is in Nederland. Blink heeft een uitgebreid assortiment aan wimperextensions, gebruiks producten en nazorgproducten. De wimperextensions van Blink zijn gemaakt van PBT en verkrijgbaar in verschillende soorten krullen, diktes en lengtes.


Foto

Lash eXtend is een merk ontwikkeld op Nederlandse bodem. Het heeft een zeer luxe uitstraling met haar zwart- gouden verpakkingen. Door de continue prdoyct ontwikkeling zijn de wimperextensions van lash eXtend van absolute top kwaliteit. Lash Extend heeft daarnaast een uitgebreid assortiment in markering materiaal dat je salon een professionele uitstraling geeft.
Foto

Neicha is net als Blink een Internationaal wimperextension merk afkomstig uit Korea. Ook Neicha heeft een zeer uitgebreid assortiment in wimperextensions, gebruiks- en nazorg producten. Neicha was het eerste merk dat de Volume techniek in Nederland op de kaart heeft gezet en de daarvoor bestemde wimperextensions zijn zijde zacht en hebben een mooie glans.
Foto


PB Lashes is het wimpermerk van de salon zelf. Dit merk wordt gebruikt tijdens de cursus, tenzij een cursist nadrukkelijk wil werken met een ander merk. De wimperextensions van PB Lashes zijn gemaakt van synthetisch materiaal (PBT). Dit materiaal is flexibel en licht. Hierdoor voelen de wimpers zacht aan en zijn ze veilig voor de natuurlijke wimperhaar.