5x Groei Serum van Lash eXtend
5x Groei Serum van Lash eXtend
Dit wimper en wenkbrauw serum van Lash eXtend revitaliseert en stimuleert de groei van wimpers en wenkbrauwen. Hierdoor worden de wimper en wenkbrauw haartjes niet alleen langer, maar ook voller en...
€ 181,94
excl. btw
€ 220,15
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Dit wimper en wenkbrauw serum van Lash eXtend revitaliseert en stimuleert de groei van wimpers en wenkbrauwen. Hierdoor worden de wimper en wenkbrauw haartjes niet alleen langer, maar ook voller en sterker. Het actieve bestandmiddel stimuleert de haar wortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen.
Het actieve ingredient, prostaglandine, stamt af uit wetenschappelijk onderzoek naar glaucoom en werd voor cosmetisch gebruik verder ontwikkeld. Deze stof stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en voorkomt haar uitval.

Het product is dermatologisch getest en bevat uitsluitend bestanddelen met bewezen effectiviteit en verdraagzaamheid. Het product bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen (parabenen) of geurstoffen.

Ingredienten: Aqua, Butylene Glycol, Chamonilla Recutiva Flower Extract,Phenasytenol, Bezoic Acid, Phantenol, Biotin, Hyaluronic Acid, PVP, Hydroxethycellulose, Potassium Sorbate, Isopropyl Cloprostena.

Gebruik:
Bij voorkeur moet het serum 1 maal daags, 's avonds worden aangebracht, op de bovenste rand van het ooglid (eyeliner rand) een gereinigde huid. Na 4-6 weken zullen kleine, korte en brose wimperhaartjes sterker worden en aangroeien. De wenkbrauwen dagelijks aanstippen tussen de wenkbrauwen. Reslutaat is zichtbaar na 2-3 maanden.

De advies verkoopprijs voor dit product is: 69,95