Wimperextensions.nl - Groothandel en opleider voor wimperextensions
Categorie├źn
Menu
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

  • Gratis verzending binnen Nederland(EU vanaf 50 euro ex btw)
  • Veilig betalen met Ideal,paypal en mr cash.
  • voor 17.00 uur besteld,dezelfde werkdag verzonden

CONTACTGEGEVENS KLANTENSERVICE
Email: info@wimperextensions-kopen.nl
Adres: Hintham 24, 5246AG Rosmalen
Openinstijden Klantenservice: ma t/m vrij: 13.30-17.30
Telefoon: 0031-638057587

Hoe Lang mag u de producten retouneren?
U mag de producten tot 14 dagen na de aankoop ongebruikt retourneren. Ongebruikt, wil zeggen dat deze geen bruiksporen heeft. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. De retour verzendkosten zijn dan voor u.

Klachten
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht, via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regiuliere post en/of telefonisch.
Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen. 
Na ontvangst van de klacht, ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hierover op de hoogste stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van stichting webshop. Keurmerk waar wimperextensions-kopen.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevrediginde oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de geschillencommissie (SGC).


 

!!LET OP!!

Beste Klanten,
Vanaf heden sluit de webshop elke vrijdag om 15.30.
Alle bestellingen tussen 15.30 en 17.00 worden op maandag weer verzonden.

Liefs,

Team Wimperextensions-kopen.nl