JetSet 2 Sahara
Jet Set 2 Sahara (Let op: tijdelijk niet leverbaar)

Kan ik de Jet Set 2 Sahara gebruiken in dezelfde klimaat omstandigheden als de gewone JetSet? JetSet 2 Sahara is dunner van structuur dan de JetSet. Hierdoor wordt geadviseerd om iets meer lijm te ...

€ 39,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Kan ik de Jet Set 2 Sahara gebruiken in dezelfde klimaat omstandigheden als de gewone JetSet?
JetSet 2 Sahara is dunner van structuur dan de JetSet. Hierdoor wordt geadviseerd om iets meer lijm te gebruiken als bij de JetSet.
De Jetset 2 Sahara is ontwikkeld om mee te werken in een lage luchtvochtigheid en droogt veel sneller dan de JetSet in een hogere luchtvochtigheid.
We raden het af de JetSet 2 Sahara te gebruiken in de ideale omstandigheden waar de JetSet in wordt gebruikt.
JetSet 2Sahara droogt snel in 10-30% luchtvochtigheid. Wanneer je luchtvochtigheid hoger is, zal de lijm onmiddelijk drogen en heb je niet genieg tijd om de extension op de natuurlijk wimper te plaatsen. Hierdoor zal de extension niet goed blijven zitten en heb kun je geen geode retentive garanderen met een klein beetje lijm. Gebruik in dat geval meer lijm.

Hoe gebruik je de JetSet 2 Sahara?
Voordat de lijm gebruikt wordt dient deze minimaal 60 seconden te worden geschud, zodat alle componenten goed worden vermengd.
Gebruik vervolgens niet de eerste druppel lijm die uit het tuitje komt (dit kan oude lijm uit de hals zijn), maar de tweede druppel.
Ververs je druppel lijm minimaal elke 30 minuten en schud ook dan het flesje 20 seconden. Het schudden van de lijm dient te gebeuren zonder dop (met watje of tissue) , omdat de lijm anders over de dop sijpelt en kan zorgen voor het vastplakken van de dop. Tevens bestaat de kans dat er lucht het flesje binnendringt en hierdoor de structuur van de lijm aantast.

 

Relevante producten

Glue Plate Film

€ 10,95 *

Bestellen

Lijm Stickers (100 stuks)

€ 5,95 *

Bestellen