Wimperextensions.nl - Groothandel en opleider voor wimperextensions
Categorieën
Menu
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

  • Gratis verzending binnen Nederland(EU vanaf 50 euro ex btw)
  • Veilig betalen met Ideal,paypal en mr cash.
  • voor 17.00 uur besteld,dezelfde werkdag verzonden
Fame Glue by Flawless Lashes by Loreta

Inhoud: 5ml • Druppels: 164 • Droogtijd: 1 – 2 seconds • Luchtvochtigheid: 10 – 40% • Ideale temperatuur: 18 – 22°C • Dampen: Weinig Hoe kun je de Fame Glue het beste bewaren? Na het openen kun je...

€ 39,95 *
€ 24,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Inhoud: 5ml
• Druppels: 164
• Droogtijd: 1 – 2 seconds
• Luchtvochtigheid: 10 – 40%
• Ideale temperatuur: 18 – 22°C
• Dampen: Weinig

Hoe kun je de Fame Glue het beste bewaren?
Na het openen kun je de lijm het beste bewaren in een koele droge ruimte.
Sluit de dop van de lijm zo strak als het kan, zodat er geen zuurstof bij de lijm kan komen. De lijm is 12-13 weken houdbaar na openen. SCHUD HEEL GOED voordat je de lijm geruikt.

Hoe schud je de lijm?
Haal de dop van het flesje en bedek het tuitje met een tisseu. Wanneer je de lijm schud met het dopje er nog op, kan er lijm rond het tuitje blijven zitten. Hierdoor wordt het lastiger de dop goed te sluiten, waardoor er lucht bij de lijm kan komen. Deze lucht en luchtvochtigheid zullen je lijm aantasten.
Schud de lijm 30 tot 60 seconden voordat je de lijm gebruikt. Bij het pakken van een nieuwe druppel schud je het flesje opnieuw 20 seconden zodat de pigmenten in de lijm gelijkmatig verdeeld blijven.

Hoe behaal je de beste hechtigskracht en hechtigsduur?
Wannneer je werkt in een luchtvochtigheid lager dan is aanbevolen kun je beter een hele kleine hoeveelheid lijm gebruiken. Wanneer de luchtvochtigheid hoger is, is het raadzaam iets meer lijm te gebruikken.
Zorg dat de natuurlijke wimprs goed schoon zijn voordat je met de wimperbehaneling start. Gebruik hiervoor een zoutoplossing en een oog wash. 

Voor One By one extensions: Isoleer eerst de natuurlijke wimper, dip alleen de aanzet van de extensins in de lijm (2-3mm). haal de extensions langzaam door de lijm. Wanneer je dit te snel doet blijven er druppels lijm aan de extension zetten. Plaats de extensions op de natuurlijke wimperhaar en duw een beetje.

Voor Volume Lashes Gebruik een klein beetje lijmaan de punt van je waaier. Plaats en houd 0,5-1 seconden vast.

Hoe veel volle sets kan ik plaatsen mete de Fame lijm?

  1. In luchtvochtigheid van 10-30% , 3 medium drupels van de lijm voor een volledige set. ongeveer 54 behandeling uit 1 flesje 
  2. In een luchtvochtigheid van of 30 – 45%, 4 medium druppels van de lijm voor een voledige set.  Ongeveer 32 behandelingen

De hoeveelheid e gebruiken lijm is ook afhankelike van de temperatuur. Wanneer de ruimte boven de 25 graden is, zal de hoeveelheid lijm verdubbelen.

Kan ik de Fame gebruiken zoals ik de JetSet gebruik?
De Fame is dunner dan de JetSet. Je hebt iets meer lijm nodig dan dat je gewend bent bij de JetSet.
Fame is ontwikkeld om mee te werken in een lage luchtvochtigheid. Het droogt sneller in een hoge luchtvochtigheid.
Fame droogt snel in een luchtvochtgheid van 10-40%. Wanneer de luchtvochtigheid hoger is, droogt hij zeer snel en heb je geen tijd om de exteniosn goed te plaatsen. Hierdoor zal de hechtigsduur afnemen en bijven de wimpers dus niet lang genoeg zitten.

Relevante producten

Glue Plate Film

€ 10,95*

Bestellen

Groot glasplaatje

€ 6,95*

Bestellen